lørdag den 5. april 2014

Bagte champignons med ost og bacon


Det her er en god måde at få lidt grøntsager i kræsne mænd, for det hele er godt kamufleret af ost og bacon :) Nu spiser Kristian så gerne champignons, men det gjorde vidst ikke noget at der også var bacon involveret.
Nem og lækkert tilbehør, som vi fik sammen med en helstegt kylling med citron og rosmarin og sprød salat. Det var god aftensmad!
Opskriften har jeg fra en svensk blog, men nu kan jeg selvfølgeligt ikke finde den.

Bagte champignons med ost og bacon (2 pers.)
8 store champignons
1 løg
150 g. bacon i tern
1 bdt. persille
200 g. revet ost

Rens champignonerne og fjern stokken.
Læg dem i et ildfast med bunden op.
Hak løget og kom læg og bacon på en kold pande. Steg det hele ved middelvarme til at det begynder at få farve. Baconnet skal blive lidt sprødt, men ikke alt for meget.
Hæld det over champignonerne.
Hak persillen og drys det og osten over.
Bages ved 200 grader i ca. 30 min.

Ingen kommentarer: