tirsdag den 18. september 2012

Breakfast Cookies

Ja, kønne er de ikke, men de smager faktisk ganske godt og så kan de spises med rimelig god samvittighed, selvom de smager af kage;)
Opskriften er fundet på bloggen med det skønne navn "Life's Too Short to skip Dessert". Nu er jeg ikke hoppet med på bølgen med kokosolie, så jeg brugte bare lidt smeltet smør:)
De kan bruges til morgenmad, til en lille sød sag i madpakken eller som en redning en dag du er på farten.
Jeg har spist en enkelt sammen med en skål vaniljeyoghurt med frugt og et blødkogt æg de sidste par morgener. Virkeligt luksus-morgenmad til den lidt søde tand:)

Breakfast Cookies (ca. 10 stk.)
1 stor og meget moden banan
150 g. havregryn
50 g. tørrede tranebær
45 g. mørke chokoladeknapper
2 tsk. smeltet smør
1/4 tsk. vaniljeessens

Mos bananen rigtig godt.
Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt det rigtig godt sammen. Dejen vil nok se ret smuldret ud, men er klar når den kan klemmes sammen til små flade, kugler. Tilsæt lidt mere smør eller banan hvis den ikke vil hænge sammen.
Kom de flade kugler på en bageplade med bagepapir.
Bag dem 20-25 min. ved 175 grader.
Lad dem køle helt af på en bagerist inden de fyldes i en kagedåse.

4 kommentarer:

Sara sagde ...

Har lige en omgang i ovnen nu som mig og min søn hurtigt biksede sammen- desværre havde vi ikke tranebær, så det blev til rosiner :-) Spændt på at smage dem!

MissMuffin sagde ...

Sara, jeg er sikker på, at rosiner også er et hit! Jeg håber at i synes om dem:)

Sara sagde ...

De smager himmelsk! Tak for opskriften som jeg også har tilladt mig at blogge(med passende henvisning til dig)så mine læsere også får fornøjelsen deraf.

MissMuffin sagde ...

Super godt at høre- jeres blev da vidst også noget pænere end mine:)